Serviceplus rykker hurtigt ud ved vandskader

En vandskade kan være opstået af forskellige grunde. Som regel er vandskaden akut, men den kan også være sket over længere tid. En vandskade er karakteriseret ved, at bygninger eller inventar er blevet ødelagt af vand, der er trængt ind.

Ødelæggelserne kan omfatte træ, der går i forrådnelse, vækst af skimmelsvamp, spredning af bakterier, metal der ruster, materialer der svulmer op og elektriske installationer der kortslutter.

Typisk er vandet kommet i forbindelse med et sprunget vandrør, kraftige regnskyld eller blokerede afløb, og skaderne har forskellig karakter alt efter, hvor de opstår.

Vandskade på loft, gulv og kælder er ikke ens

Uanset hvor og hvorfor vandet er trængt ind, skal skaden afgrænses og stoppes. Det er derfor, vi tilbyder en komplet skadeservice fra start til slut. Når vi har standset vandet, går vi i gang med udtørring og efterfølgende genopretning af ødelagte områder og inventar.

Ved kraftige regnskyld er det ikke sikkert, at vandet kan løbe væk fra taget. Måske på grund af en blokeret tagrende, eller der kan være hul i taget, så vandet finder andre veje ind. Du opdager typisk en vandskade ovenfra ved, at der danner sig skjolder på loftet. I akutte tilfælde trænger vandet gennem loftet, og drypper ned på gulv og inventar.

Når der er vandskader i kælderen, kan de være særligt svære at håndtere. Selvom du opdager skaden hurtigt, kræver det en grundig udtørring for at sikre, at der ikke bliver dannet skimmelsvamp og varig fugt i væggene efterfølgende.

Spredning af skimmelsvamp og bakterier skal desuden standses effektivt, før det spreder sig til resten af bygningen. Særligt kælderen, som ligger under jorden, er ofte et fugtigt sted, hvor skimmelsvamp stortrives. Derfor kræver det en særlig indsats at sikre en vandskadet kælder.

Ved akut vandskade rykker ServicePlus hurtigt ud

Vandskader kan både opstå akut eller over lang tid. Uanset hvad er vi klar til at rykke hurtigt ud og tage ansvar for situationen. Vi standser skaden og sikrer virksomheden med meget kort varsel. Vores store erfaring med vandskader gør, at vi har en effektiv beredskabsplan klar, allerede før skaden er sket – vi venter bare på dit opkald.

Vi bruger moderne teknisk udstyr til udtørring og affugtning af dine lokaler. Om det er kælder, gulv eller loft er ligegyldigt. Selv under svære forhold har vi udstyr, der kan klare opgaven, og vi står altid klar med en plan for hurtig afvikling og sikker genetablering af det ødelagte.

Vandskader | Effektiv skadeservice